Contact Clienti +4 0372 909 708 / +4 0771 638 324
Agentii partenere +4 021 210 84 85 / +4 0726 888 777

Poza 1

Poza 2 Poza 3 Poza 4

Banner-Rate-Unicredit-CardAvantaj-StarBT-350x205-2.jpg
3 stars 3 stars 3 stars

ALKAN HOTEL Vara 2018 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor Tarom, Marmaris, Turcia

Calculeaza pretul exact pentru oferta la data de plecare dorita

Plecare din* Data plecare*
Numar camere* Numar nopti*

adulti,

copii

Data plecare Tip camera Tip masa Nr nopti Pret de la / adult in dubla
02-06-2018 Standard Room HALF BOARD 7 480 € Cerere oferta

Plecari in intervalul 02.06.2018 - 15.09.2018
Early Booking 10% reducere - valabil pentru rezervare efectuata din 01.03.2018 pana in 30.04.2018 pentru plecarile din perioada 02.06.2018 - 15.09.2018


					
				Localizare:

Hotelul este situat la 100 m distanta de plaja si la 1 km distanta de centrul statiunii Marmaris


Facilitati hotel

Hotelul dispune de restaurant principal, restaurant a la carte ( contra cost), 3 baruri, piscina exterioara, spalatorie, cabinet medical . Internet wireless gratuit in lobby si la piscina


Facilitati camere:

Camerele dispun de baie cu dus si uscator de par, TV satelit, A/c, telefon, minibar, seif, balcon


Orarul de zbor poate fi verificat la momentul calcularii pretului exact la data de plecare dorita, prin accesarea motorului de cautare din cadrul sectiunii Preturi si date de plecare.

Tarifele includ:

7 nopti cazare cu masa specificata la fiecare hotel; Transport cursa charter TAROM OTP-BJV-OTP Transfer de grup aeroport – hotel – aeroport; Taxe de aeroport; Asistenta turistica; Bonus: Asigurarea medicala si STORNO - Cocktail Travel Protection indiferent de varsta; Bonus: Transfer din diverse orase din tara catre Aeroportul Otopeni;

Tarifele nu includ:

Excursii optionale si intrari la obiective turistice; Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel); Supliment Business Class: 95 €/pers. - OPTIONAL (include strict prealocare loc business si catering business in avion);

NOTE:

  • preturile si suplimentele afisate sunt calculate per total rezervare!
  • elementele suplimentare/optionale care au valoarea afisata nu sunt incluse in pretul rezervarii!

Marmaris, Turcia

ATENTIE:
La destinatie, insotitorul de grup va trece pe la fiecare hotel si va prezenta excursiile optionale mai detaliat(pretul, zilele, orele cat si locul de plecare, dar si minimul de persoane necesar pentru care excursia se va realiza). Astfel va puteti face inca de la inceput planul pentru tot sejurul.


1. Scufundari

Excursia incepe din port de unde vom lua barca si ne vom deplasa catre zona de scufundari. Pe parcursul drumului antrenorii vor oferii toate detaliile pentru scufundari.Vor incepe scufundarile. Dupa aceasta sesiune ne deplasam catre un al doilea punct de scufundari. La ora 14:00 vom face o pauza pentru a servi masa de pranz si apoi continuam cu a doua sesiune de scufundari.

Durata calatoriei: 1 zi ( 9:45-17:30)
Mijloc de transport: autocar ,barca
Tipul de masa: pranz inclus
Tinuta impusa: nu este cazul
Atentionari suplimentare: nu uitati sa luati cu dvs. camera de fotografiat, prosopul si crema de plaja.

2. Efes

Aflat la sud de Izmir, pe coasta turceasca a Marii Egee, Efes, cunoscut si sub numele de Ephesus, reprezinta una dintre cele mai impresionante arii arheologice ale Turciei, o valoroasa marturie a unei civilizatii stravechi. Excursia ofera oportunitatea de a vedea atelierul de ceramica aflat in zona si orasul antic Efes. Dupa masa de pranz vom vizita casa Feciorei Maria unde vom beneficia de o scurta pauza.Seara ne intoarcem la hotel.

Durata calatoriei: 1 zi ( 06:30-18:45)
Mijloc de transport: autocar
Tipul de masa: pranz inclus
Tinuta impusa: se recomanda incaltaminte confortabila
Atentionari suplimentare: nu uitati sa luati cu dvs. Aparatul de fotografiat, ochelarii de soare si bani pentru cumparaturile suplimentare.

3. Jeep Safari

Excursia incepe din Marmaris pe Jeep si vom parcurge trasel prin munti. La ora 10:00 vm ajunge la vapor unde avem posibilitatea sa vedem diferite golfuri in Gokova. Ne intoarcem cu jeep-urile in Marmaris tot prin munti si ne vom opri pentru o scurta pauza de fotografii. Seara ne intoarcem la hotel.

Durata calatoriei: 1 zi (09:00-17:00)
Mijlocul de transport: jeep
Tipul de masa: nu este inclusa
Tinuta impusa: nu este cazul
Atentionari suplimentare: nu uitati sa luati cu dvs. camera de fotografiat, bani pentru cumparaturile suplimentare

4. Hamam

Vom incepe vizita la hamam cu o scurta informare. Programul de relaxare include sauna,hamam (camera de marmura),baie cu manusa de baie, masaj cu sapun si pauza de relaxare.

Durata calatoriei: 2h 30 (15:00-17:30)
Mijlocul de transport: autocar
Tipul de masa: nu este inclusa
Tinuta impusa: costum de plaja pentru tratamentele din incinta hamam-ului
Atentionari suplimentare: Tariful include transferul si tratamentele mentionate, masajul jacuzzi si bauturile se platesc extra.

5. Pachet Hamam
Vom incepe vizita la hamam cu o scurta informare. Programul de relaxare include sauna, hamam (camera de marmura), baie cu manusa de baie, masaj cu sapun, pauza de relaxare, masaj.

Durata calatoriei: 3 h ( 15:00- 18:00)
Mijlocul de transport: autocar
Tipul de masa: nu este inclusa
Tinuta impusa: costum de plaja pentru tratamentele din incinta hamam-ului
Atentionari suplimentare: Tariful include transferul, si tratamentele mentionate, jacuzzi si bauturile se platesc extra

6. Jeep Safari
De aceasta data, traseul nostru incepe cu golful Ciftlik, unde dupa o pauza de inot vom primi informatii despre Bayir si satul antic Caria. In jurul orei 13:00 vom servi masa de pranz la restaurantul Derepinar unde vom primi informatii despre productia de miere.Dupa aceasta scurta pauza vom merge mai departe prin Turgut spre Orhaniye si vom face o pauza pentru inot la Maidan Sand.

Durata calatoriei: 1 zi ( 09:00- 17:30)
Mijlocul de transport: autocar
Tipul de masa: pranz inclus
Tinuta impusa: nu este cazul
Atentionari suplimentare: nu uitati sa luati cu dvs.camera de fotografiat,bani pentru bauturi suplimentare, costum de baie si prosop si lotiunea de plaja.

7. Turgut
In aceasta zi vom explora doua sate,satul Turgut si satul Orhaniye cu toate frumusetile si obiectivele lor. Vom incepe excursia cu vizita la Cascada Turgut, apoi continuam cu casa din sat si moscheea. Vom face o pauza pentru a servi masa de pranz la un restaurant local in Turgut. Excursia va continua cu magazinul de covoare si plaja Kızkumu din Orhanyi. Aceasta plaja este diferita deoarece partea dreaptă și stngă a plajei sunt foarte profunde, dar plaja este n mare și turistii pot merge pe această plajă deoarece apa vine pnă la genunchi.

Durata calatoriei: 1 zi ( 09:10- 16:15)
Mijlocul de transport: autocar
Tipul de masa: pranz inclus
Tinuta impusa: nu este cazul
Atentionari suplimentare: nu uitati sa luati cu dvs. camera de fotografiat si bani pentru cumparaturile suplimentare. Excursia se realizeaza doar in zilele de miercuri

8. Muğla
n această excursie vom vizita casa veche din Muğla. Aceasta casa este muzeu acum. După aceea vom vizita piata Muğla și clienții au aproximativ 2 ore timp liber pentru cumparaturi.Dupa aceasta vom merge cu vaporul pe raul Akyaka. Natura este incantatoare iar apa proaspata este foarte curata.

Durata calatoriei: 1 zi ( 07:00-18:45)
Mijlocul de transport: autocar
Tipul de masa: pranz inclus
Tinuta impusa: nu este cazul
Atentionari suplimentare: nu uitati sa luati cu dvs. camera de fotografiat si bani pentru cumparaturile suplimentare.

9. Pamukkale
In aceasta excursie vom intra in contact cu natura si istoria impresionanta din aceasta zona si vom inota in piscina Cleopatrei. Piscina are 36 C si este alba fiind toata acoperita de calcar. Dupa aceasta baie, vom vizita orasul Hierapolis.In jurul orei 13:30 vom opri pentru a aservi masa de pranz.Oricine ajunge in Turcia trebuie sa isi faca timp nsa vina la Pamukkale sa viziteze acest loc minunat.

Durata calatoriei: 1 zi ( 09:05-16:30)
Mijlocul de transport: autocar
Tipul de masa: pranz inclus
Tinuta impusa: nu este cazul
Atentionari suplimentare: nu uitati sa luati cu dvs. camera de fotografiat , costumul de baie, lotiunea de plaja, ochelarii de soare si bani pentru cumparaturile suplimentare. Excursia se poate realiza numai in zilele de vineri.

10. Rodos
Dimineata vom porni spre Insula Rodos si vom petrece timpul aici pana la ora 16:00 cand trebuie sa ne imbarcam pentru a reveni la Marmaris.

Durata calatoriei: 1 zi ( 08:00-17:00)
Mijlocul de transport: autocar, ferry boat
Tipul de masa: nu este inclus
Tinuta impusa: nu este cazul
Atentionari suplimentare: nu uitati sa luati cu dvs. camera de fotografiat si bani pentru cumparaturile suplimentare. Pretul excursiei include transferul de la hotel, tichetul pentru ferry boat si taxele.

11. City Tour Marmaris
Aceasta excursie ne ofera posibilitatea sa admiram privelistea oferita de Marmaris de pe dealul din zona si vom vizita mai apoi magazinele locale. Vom explora impreuna centrul statiunii culegand informatii despre acesta si despre orasul vechi. Excursia se va incheia pe vapor unde vom servi cina si vom admira incantatoarea priveliste ce ni se dezvaluie.

Durata calatoriei: 1/2 zi
Mijlocul de transport: autocar, vapor
Tipul de masa: cina inclusa
Tinuta impusa: nu este cazul
Atentionari suplimentare: nu uitati sa luati cu dvs. camera de fotografiat si bani pentru cumparaturile suplimentare.

12. Seara Turceasca
Seara cu specific turcesc, ocazie de a face cunostinta atat cu traditia etno-folclorica a poporului turc reprezentata prin dansuri si obiceiuri si prin arta culinara. Programul serii include binecunoscutele dansatoare bellydance, dansuri locale, program dansator masculin, foc de artificii si competitie de dans.

Durata calatoriei: 4 ore (20:00- 00:00)
Mijlocul de transport: autocar
Tipul de masa: cina inclusa
Tinuta impusa: nu este cazul
Atentionari suplimentare: nu uitati sa luati cu dvs. camera de fotografiat


13. Croaziera
O zi de mare, plaja, mult soare si inot in ape cristaline.Chiar daca stim sau nu sa inotam, cu protectia vestelor de salvare vom gusta placerea de a inota in larg.

Durata calatoriei: 1 zi (10:00- 17:30)
Mijlocul de transport: vapor
Tipul de masa: pranz inclus
Tinuta impusa: nu este cazul
Atentionari suplimentare: nu uitati sa luati cu dvs. camera de fotografiat, costumul de baie, prosopul, lotiunea de plaja ,ochelarii de soare si bani pentru produsele suplimentare.

14. Dalyan
Vom incepe excursia cu un tur de oras in Marmaris si vom continua cu drumul spre Dalyan. Prima oprire o vom face la baile de namol. Dupa o scurta pauza de relaxare vom vizita Mormintele Regilor. Traseul continua cu plaja Iztuzu pentru care va trebui sa luam vaporul.Vom incheia excursia cu broastele testoase si timp liber pe plaja. Seara ne intoarcem la hotel.

Durata calatoriei: 1 zi (09:05- 18:30)
Mijlocul de transport: autocar
Tipul de masa: pranz inclus
Tinuta impusa: nu este cazul
Atentionari suplimentare: nu uitati sa luati cu dvs. camera de fotografiat, si bani pentru produsele suplimentare

IMPORTANT!
Preturile excursiilor optionale sunt disponibile la destinatie si pot fi modificate functie de numarul persoanelor participante sau de alte modificari aparute la fata locului. Eventualele nemultumiri cu privire la pretul sau buna desfasurare a acestora se prezinta reprezentantului agentiei partenere cu care aceste excursii se contracteaza si se realizeaza!

Marmaris, Turcia

Considerat cel mai mare port natural din lume, Marmaris reprezinta locul de intalnire dintre Marea Egee si Marea Mediterana. In prezent putin a ramasdinsatulde pescaricea fost cu doar catevadecenii in urma. Astazi, Marmaris, un adevarat paradis turistic, se ridica in jurul unui port natural, la poalele muntilor acoperiti cu paduri de pin.

Localizare: situata in provincia Mugla, in sud-vestul Turciei. In nord se invecineaza cu Golful Gokova, la sud cu Marea Mediterana, in vest cu peninsula Datca iar in est cu lacul Koycegiz.

Clima: Mediteraneana, mai uscata decat in celelalte statiuni de pe riviera turceasca, cu pentru 300 zile insorite pe an, deosebita de placuta cu temperaturi medii de 25-30 grade Celsius.

Gastronomie: Sura ( preparat pe baza de carne si orez) si Tarhana ( preparat pe baza de suc de carne si borulce – se prepara vara pentru iarna) sunt doua preparate traditionale.legume prajite, cum ar fi vinete, ardei sau cartofi, servite cu iaurt si sos de rosii. Menemen si çılbır sunt mancaruri tipice de vara, bazate pe oua. Branza de oaie, castravetii, rosiile, dovleceii si pepenii pot constitui, de asemenea, o masa light de vara. Iar daca preferi halvaua la desert, opteaza pentru cea de vara, mai light si mai putin dulce decat cea preparata iarna.

Sport si activitati pentru timpul liber: Aici veti gasi doua water park-uri: Aqua Dream si Atlantis Water Park. Marmaris, poate fi considerat punct de plecare pentru croaziere de-a lungul coastei turcesti, oferind totodata distractie si posibilitatea de a face cumparaturi.In luna noiembrie se organizeaza aici "Cupa internationala de iahting".

Shopping: Magazinele boutique-urile sau bazarul ofera o diversitate de articole din piele, carpete, bijuterii, onixuri si produse din miere de pin, productie locala.

Te-ar mai putea interesa si:

Spania Costa Do... -
ESTIVAL CENTURION PLAYA Vara 2018 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor Blue Air 4 ****

ESTIVAL CENTURION PLAYA Vara 2018 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor Blue Air

434 € / 7 nopti

DETALII

Spania Costa Brava -
COSTA BRAVA - Program Social Toamna 2017/Primavara 2018 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor Tarom 4 ****

COSTA BRAVA - Program Social Toamna 2017/Primavara 2018 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor Tarom

469 € / 7 nopti

DETALII

Grecia Creta - ... -
LEDRA MALEME HOTEL Vara 2018 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor Tarom 3 ***

LEDRA MALEME HOTEL Vara 2018 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor Tarom

433 € / 7 nopti

DETALII

Grecia Santorini -
CALDERA ROMANTICA Vara 2018 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor Tarom 3 ***

CALDERA ROMANTICA Vara 2018 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor Tarom

486 € / 7 nopti

DETALII

Grecia Creta - ... -
KASAPAKIS Vara 2018 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor Tarom 3 ***

KASAPAKIS Vara 2018 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor Tarom

396 € / 7 nopti

DETALII

Tag Cloud: charter sejur hotel ALKAN HOTEL Vara 2018 pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor Tarom, Marmaris, Turcia

ISO 9001
ISO 9001

Servicii Turism

Aboneaza-te la newsletter

* Email:
  Nume Prenume:
  Mobil:
  Orasul:
 

Cere detalii consultantului tau
+4 0771 638 324 / +4 0372 909 708
bucuresti@cocktailholidays.ro

Cocktail Holidays on Facebook Cocktail Holidays on Instagram

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului - INFO CONS - tarif normal: 021/9551 / www.anpc.gov.ro  |  Numarul licentei de turism Cocktail Holidays: 437/26.07.2012
Brevet de turism nr. 2009/29.04.1996 detinut de Goicea Maria Adriana Manager in activitatea de turism  |  Polita de asigurare privind rambursarea cheltuielor de repatriere si-sau a sumelor achitate de catre turisti in cazul insolventei sau falimentului agentiei de turism o gasiti aici

© Copyright 1993 - 2018 Cocktail Holidays . Toate drepturile rezervate

Foloseste optiunea "Adauga la comparatie" si selecteaza cel putin 2 hoteluri pentru a alege oferta care ti se potriveste. Poti selecta pana la 4 hoteluri simultan. Succes!

Sterge oferta